Gegidste natuurwandeling beemdkant Wijnegem

In samenwerking met de plaatselijke werking van Natuurpunt organiseert Gezinsbond Wijnegem een wandeling langs de Beemdkant (Schijnvallei) in Wijnegem. De natuurwandeling Beemdkant is een gegidste wandeling en er zal extra aandacht zijn voor de invloed van het klimaat op de biodiversiteit.Deze wandeling kan voor iedereen. Indien er kleinere kinderen bij zijn zal de gids daar rekening mee houden.

Locatie

Wijnegem 2110 Koolsveldlaan Scoutslokalen

In samenwerking met de plaatselijke werking van Natuurpunt organiseert Gezinsbond Wijnegem een wandeling langs de Beemdkant (Schijnvallei) in Wijnegem. Deze wandeling gaat door op zaterdagmorgen 12 oktober vanaf 10 uur tot ongeveer 12.30 uur. Het vertrekpunt is aan de scoutslokalen van Wijnegem, Koolsveldlaan.
De natuurwandeling Beemdkant is een gegidste wandeling en er zal extra aandacht zijn voor de invloed van het klimaat op de biodiversiteit.
Deze wandeling kan voor iedereen. Indien er kleinere kinderen bij zijn zal de gids daar rekening mee houden. Er wordt wel gevraagd om stevig schoeisel te voorzien en indien je er over beschikt, zelfs rubberen laarzen. Alles hangt uiteraard wel af van het weer.
Het maximum aantal deelnemers is 25 personen. De prijs bedraagt 4 euro voor een niet-lid en 3 euro als je lid bent van de Gezinsbond of Natuurpunt. Kinderen (tot en met lagere school) betalen 1 euro. Betalen doe je ter plaatse.
Inschrijven is wel noodzakelijk en kan via mail jaklienlangens@gmail.com of via telefoon 0485753560 of bij één van de andere bestuursleden van onze Gezinsbond. Je kan inschrijven tot de laatste dag of tot het volzet is.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
4.00

De prijs bedraagt 4 euro voor een niet-lid en 3 euro als je lid bent van de Gezinsbond of Natuurpunt. Kinderen (tot en met lagere school) betalen 1 euro. Betalen doe je ter plaatse.

Inschrijven

Je kan inschrijven tot de laatste dag of tot het volzet is.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Okt 28
Locatie

Wijnegem

Zo Nov 10
Locatie

Wijnegem

Za Nov 30
Locatie

Wijnegem