Gegidste natuurwandeling beemdkant Wijnegem

This activity is closed. View all new activities.

In samenwerking met de plaatselijke werking van Natuurpunt organiseert Gezinsbond Wijnegem een wandeling langs de Beemdkant (Schijnvallei) in Wijnegem. De natuurwandeling Beemdkant is een gegidste wandeling en er zal extra aandacht zijn voor de invloed van het klimaat op de biodiversiteit.Deze wandeling kan voor iedereen. Indien er kleinere kinderen bij zijn zal de gids daar rekening mee houden.

Er waren slechts 9 inschrijvingen, waaronder enkele mensen uit Wommelgem. Spijtig genoeg viel dit juist samen met de begrafenis van Jos Wuyts, de echtgenoot van ons Lisa. Toch was het een succes. De Beemdkant is een natuurgebied op de grens van Wijnegem en Wommelgem en ruim groot. Natuurpunt zorgt hier voor de vegetatie. De gids gaf heel wat info en daarom zullen we het volgend jaar in de herfst nog eens opnieuw organiseren. We spreken al af dat dit in oktober zal zijn, de datum volgt later.

Praktisch

Target audience
0
For whom?
Iedereen

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten